Jessica Alba colaborare cu Robert Rodriguez pentru BD ul The Insiders








Dupa Sin City, Jessica Alba si Robert Rodriguez s au reunit pentru adaptarea faimoasei benzi desenate frantuzesti "Insiders". Creata in 2002, seria Insiders are, pana in acest moment, sapte volume. Cel de-al optulea va fi lansat in luna octombrie a acestui an.
Dobandind drepturile de adaptare ale benzii desenate semnata Jean-Claude Bartoll si Renaud Garreta, actritza trebuie sa joace pentru prima data rolul de producatoare alaturi de prietenul ei Robert Rodriguez si, in acelasi timp, sa interpreteze personajul principal.
Alba va intra in pielea personajului Najah Cruz, o aventuriera de origine columbiana, trimisa ca spion de Casa Alba pentru a se infiltra intr o organizatie mafioata cu scopul de a o distruge din interior.
Acest proiect de mare anvergura cu iz de thriller ne va plimba prin cele patru colturi ale lumii.
BD ul va fi adaptat si pentru video games, pentru care formele voluptoase ale actritei vor servi drept model.
Adaptarea unei benzi desenate frantuzesti de catre americani este in premiera.
Sunt convinsa ca va fi un proiect reusit, avand in vedere ca e prima data cand nu vom avea ceva tipic hollywoodian (sa speram ca nu vor distruge banda cu prea multe americanisme), iar Jessica Alba e o minunatie a naturii, e perfecta pentru un astfel de rol, la fel cum Angelia Jolie a fost pentru Lara Croft.

Comentarii

Postări populare