CE SE POARTA IN 2010























Va prezint un scurt top 10. Minimal. Mai departe va descurcatzi :)

1. skin is in
Haina de piele devine mini (Christopher Kane), iar paltonul maxi (Celine).Proenza Schouler ne prezinta bustiera din piele extrem de sexy, in timp ce Balenciaga aduce in prim plan jacheta trompe l'oeil in nuantze maro.
2. the diving belle
Jacques Cousteau, fashion icon? Tema scuba este adanc exploarata de Proenza Schouler si Phi, elementele grafice sunt combinate cu aspecte ale formei corpului puse in valoare de tzinutele sport.
3. graphic content
Designerii mixeaza printurile ori de cate ori au ocazia. La Prada, a fost un bricabrac cu esarfe colorate, in timp ce buchete de flori multicolore au fost oferite la Erdem, Lanvin si Zac Posen.
4. boys' department
Nu mai e nevoie sa scotocitzi prin dulapul prietenului, de data asta, designerii s au gandit sa adapteze tzinutele feminine. Pentru 2010 avem doar un man lookalike, putzin scolaresc la Phillip Lim.
5. marrakech express
Ca sa aveti deja o idee formata, este suficient sa va maginati intreaga echipa Yves Saint Laurent in Africa de Nord.Pantaloni cu turul lasat, bolero de piele, camasa cu volanase, toate in nuantze safari.
6. wild on
Vanator si vanat. Prada si pradator. Tory Burch si Alberta Feretti au schimbat clasicul kaki intr-un look wild safari cu accente urban, in timp ce printuri "fioroase" ieseau de pe catwalk la Chloe si Cristian Dior.
7. sheer entertainment
Creatii extrem de fine, ca si aripile unor libelule avem la Alexander McQueen, printuri colorate, usor transparente, ideale pentru rochii de cocktail la Oscar de la Renta si Calvin Klein Collection.
8. the shining
Lame ul - referintza in moda, niciodata old, niciodata out of fashion. Tzinutele sclipicioase - intotdeauna high class in orice prezentare.
9. big red
Povestea de dragoste a designerilor cu stridentul rosu care atrage orice privire, continua si in acest sezon.Bottega Veneta e in love de costumul rosu-tomata.
10. now on deck
Marine look, cochet, poate cel mai cochet stil, dupa mine. Curat, limpede si impunator. Ma dau in vant dupa dungulitzele albastre de la Derek Lam si Marc Jacobs !

Comentarii

  1. dragutz :).
    viziteaza si blogul meu care tot cu moda ii ;) ;) ;) ;) ;)
    Lasa-mi shi mie un comm
    plz
    :P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare