VOGUE SARBATORESTE MODA IN STIL GRANDIOS


Ediţiile internaţionale ale revistei Vogue se reunesc pentru a organiza simultan, în 13 oraşe din întreaga lume, "Vogue Fashion Celebration Night", eveniment ce doreşte să îndulcească efectele crizei conomice, au anunţat reprezentanţii Conde Nast, publisherul celebrei reviste de modă. "Vogue Fashion Celebration Night" se va desfăşura pe 10 septembrie, în oraşele Paris, Moscova, Milano, Beijing, Londra, New York, Sao Paulo, Berlin, Atena, New Delhi, Tokyo, Madrid şi Taipei. Prin această iniţiativă, reprezentanţii Vogue le invită pe cititoarele revistei din întreaga lume, dar şi pe cei care apreciază alte titluri din portofoliul Conde Nast, precum GQ, Vogue Hommes sau Glamour, să sărbătorească, pe 10 septembrie, industria modei. "Este important să organizăm o sărbătoare a modei şi să demonstrăm că, în pofida perioadei dificile pe care o traversăm, avem nevoie mai mult ca oricând de încântarea şi plăcerea pe care ne-o aduce moda", a declarat Carine Roitfeld, editor al Vogue Franţa. În oraşele în care se va desfăşura "Vogue Fashion Celebration Night", magazinele de lux ale unor case de modă celebre, precum Hermes, Chanel şi Burberry, vor fi deschise până la miezul nopţii, iar redactorii Vogue, manechine şi designeri vor propune lecţii de stil. Potrivit lui Xavier Romatet, şeful diviziei de publicaţii a Conde Nast, "Vogue Fashion Celebration Night" doreşte să "reînvie apetitul consumatorilor pentru modă".
De asemenea, evenimentul “Vogue fashion night”, expresia internaţională a unui proiect ecologic susţinut de sectorul de modă alături de primărie, va debuta pe 10 septembrie înaintea săptămânii modei. Toate brandurile de profil din capitala modei italiene, susţinute de publicaţia de profil “Vogue”, îşi vor da mâna pentru a contribui la plantarea a 500.000 de copaci pe întregul teritoriu.
Magazinele din Quadrilatero, Piazza Cinque Giornate, Corso Buenos Aires, zonele faimoase pentru împătimiţii shoppingului, se “antrenează” pentru a face cât mai atrăgător şi mai viu oraşul Milano. Acest eveniment are loc de zeci de ani în numeroase metropole ale lumii.
Scopul? O noapte de cumpărături la preţuri accesibile, o serată în care stiliştii, modelele şi vedetele păşesc şi dincolo de covorul roşu pentru a-şi demonstra solidaritatea la un eveniment care sfidează criza şi transformă oraşul Milano într-unul mai verde. Vor adera la iniţiativa celor de la “Vogue” toate oraşele lumii care, de la San Paolo la Atena, au ales câte o temă. La Milano s-a ales verde!
Asa ca putem fi si in pas cu moda si eco in acelasi timp, oare ce revista urmeaza pe lista eco!?
Sursa: Cotidianul si Mediafax

Comentarii

Postări populare