Beauty Icon - Jerry Hall






Fosta sotie a lui Mick Jagger, Jerry Hall, va interpreta rolul unei femei mature aflata intr o relaţie cu un barbat mai tanar, in spotul ce va promova colectia de posete Chanel pentru urmatorul sezon.Fotografiile pentru promovare au fost realizate, desigur, de Karl Lagerfeld, iar Jerry Hall a recunoscut k s a simtit magulita de acest lucru. „A fost minunat! A fost cea mai frumoasa experienta pe care am avut o la o sedintza foto in ultimii ani. Chiar mi a facut o foarte mare placere sa particip, mai ales ca timpul meu ca top-model a cam trecut, asa ca a fost ca un rasfatz”, a declarat Jerry.
Tanarul care joaca alaturi de Jerry in spotul publicitar este interpretat de modelul in varsta de numai 19 ani, Baptiste Giabiconi. Povestea este inspirata dintr un celebru roman frantzuzesc, "Chéri", de Sidonie-Gabrielle Colette iar Jerry va juca in acest spot rolul unei femei de succes la varsta a doua, independenta, care are o relatie cu un tanar jumatate din varsta ei, relaţie ce dura de sase ani.
Frumoasa texana blonda, cu ochi albastri si picioare incredibil de lungi, adevarat sex-simbol al anilor ’70, a aparut pe coperta a 40 de reviste de moda ca Vogue si Cosmopolitan, pana la varsta de 21 de ani devenind faimoasa. Controversatele relatii cu Mick Jagger(are 4 copii cu liderul formatiei Rolling Stones) si Bryan Ferry au tinut o in lumina reflectoarelor pentru mult timp. A aparut pe coperta albumului Siren, Roxy's Music, a fost sursa de inspiratzie pentru multe melodii (Kiss and Tell- Bryan Ferr, Miss You - The Rolling Stones) iar romantza jet-set cu rockerul Mick Jagger a fost mentzionata de multe ori in Jurnalul lui Andy Warhol. Desi nu a mai fost vazuta de foarte mult timp pe podium, vom auzi cu sigurantza de Jerry pentru ca pregateste lansarea unei autobiografii Self Portrait ce va fi publicata de Harper Collins; a vandut deja drepturile de autor pentru un film ce va aduce in prim plan relatia si casnicia tumultoasa cu celebrul Mick Jagger. Pana atunci, o putem admira k beauty icon in campania Chanel semnata Karl Lagerfeld.

Comentarii

Postări populare